Bine ai venit!

Bine ai venit pe acet blog, unde voi posta informatii care sa ne poata ajuta pe toti, pentru a fi mai Sanatosi, mai Buni, mai Prosperi, mai Informati.
Castigurile Inteligente pot fi: mai Concentrate, Reale, Unice fata de cele...obisnuite.
Toate Informatiile de aici imi doresc sa ne ajute sa Castigam Inteligent.

joi, 7 martie 2013

Ceai Fierbinte + Miere = Toxic pentru Organism

Buna dragii mei!


 Astazi cand stateam de vorba cu un partener de al meu din Irlanda

si discutam despre ceea ce ne ocupam noi zi de zi, despre Sanatatea
luata din Natura, l-am auzit spunand ceva despre toxicitatea Mierii de Albine. Mierea de Albine in Combinatia cu Apa Fierbinte- ca de exemplu ceaiul, emana o Toxina foarte puternic cancerigena.
 Astazi am auzit, astazi va si dau aceasta informatie care este foarte valoroasa.
Si am cautat sa vad daca Informatia este adevarata, pentru ca nu imi prmit sa va dau informatii care nu sunt Veridice.
Gheorghe Mencinicopschi, şeful Institutului de Chimie Alimentară spune urmatoarele:
"În contact cu apa mai caldă de 40 de grade, mierea devine toxică, îşi schimbă proprietăţile. O putem folosi, dar după ce am aşteptat puţin să se mai răcească ceaiul".Sursa: http://www.gsp.ro/gsp-special/superreportaje/seful-institutului-de-cercetari-alimentare-vorbeste-despre-erori-puse-pe-masa-nu-va-mai-otraviti-nu-va-imbolnaviti-180267.html
Acum inteleg cand vorbeam cu un amic Apicultor si spunea ca Mierea de Albine NU Se Prepara Termic
decat Penrtru Capcane Contra Vispilor. Pentru om este daunatoare.
 Asa ca atunci cand mergem la un ceai sau o cafea sa lasam sa se raseasca si  apoi cand lichidul are temperatura corpului de apx 37  grade celsius sa punem Mierea, sa o amestecam si sa o bem. Sau putem sa cerem zahar brun daca ne grabim si nu putem astepta.
 Iata ca Este Foarte Important sa Stim ca Natura ne ofera din belsug
tot ceea ce avem nevoie, numai ca este necesar sa Cunoastem Cum, in Ce Fel, In ce Combinatii le Putem Lua ceea ce natura ne da.
  Atat Mierea de Albine cat si Lamaia sau orice alt Suc de fructe Natural  Nu Se Combina Cu Apa Fierbinte pentru ca Pierde toate proprietatile Vitaminelor sau Enzimelor, Mineralelor, Aminoacizilor.
 In Schimb, procesul de Liofilizare- asa cum se prepara Nectarul MonaVie, este un Proces In Vid, tinut sub control in care in  doar cateva secunde fructele sunt aduse la o temperatura de +75, + 78 Grade celsius, cand suspensiile microbiene dispar si imediat fructele sunt aduse la - (minus ) 70,- 75 grade celsius, astfel eliminandu-se apa, pastrandu-se astfel calitatile Fructelor in Timp Indelungat.

Sanatate Maxima si Nu Uitati:

   Este Mult mai Bine si Important sa Previi decat sa Tratezi!

 
Sa va fie de Folos

PS: poti lasa un Comentariu pe Blog daca ti-a fost, sau nu de folos! Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu