Bine ai venit!

Bine ai venit pe acet blog, unde voi posta informatii care sa ne poata ajuta pe toti, pentru a fi mai Sanatosi, mai Buni, mai Prosperi, mai Informati.
Castigurile Inteligente pot fi: mai Concentrate, Reale, Unice fata de cele...obisnuite.
Toate Informatiile de aici imi doresc sa ne ajute sa Castigam Inteligent.

vineri, 22 februarie 2013

Cartofii Prajiti, Cafeaua, Olestra si Acrilamida

    
Doar ce am aflat aceasta Informatie si vreau sa v-o dau si dvs. pentru a fi in cunostinta de cauza si sa ajutati alte persoane, sa cunoasca aceste aspecte Importante pentru Sananatea Noastra.

Pentru a intelege cum stau lucrurile si legatura dintre Cartofii Prajiti, Cafeaua, Olestra si Acrilamida le vom explica pe rand si vom incepe cu Acrilamida.
 Acrilamida este o substanta nociva care rezulta prin prajire, in special alimentele ce contin amidon: Cartofii Prajiti, Chips-urile, Bananele Prajite, Painea Alba (Amidonul este in proportie de peste 75% in Faina Alba). Acest lucru a fost descoperit in 2002 de catre Cercetatorii din Stockholm si nu a fost mediatizata din motivele pe care le banuiti. Da, desigur ca Industria Fast-Food era in faliment daca se facea cunoscut acest lucru. In felul acesta si Industria Farmaceutica ar fi avut de suferit pentru ca oamenii nu se mai imbolnaveau asa des. De ce? Din simplu fapt ca Acrilamida afecteaza organe ale corpului omenesc cum sunt: Stomacul, Colonul, Ficatul. Daca in Stomac Alimentele stau doua ore, in Intestinul Subtire alte doua ore, in Colon Bolul Alimentar Stationeaza 20 de ore, daca aveti scaun zilnic.
Ce se intampla Practic cand se Prajesc Cartofii?
 Asparagina, un aminoacid din cartofi impreuna cu Glucoza din cartofi si cu Grasimea genereaza Acrilamida. In cantitati mici Acrilamida se gaseste si in Cafea, dar raportul este de 500 de ori mai mare la cartofii prajiti. (csid.ro)

 Olestra. Fast- Food-urile, mai ales Cele Mai Renumite sa nu le mai spunem pe nume, folosesc ca si grasime pentru Cartofii Prajiti, Olestra care este o Grasime Sintetica care blocheaza absorbtia de grasimi naturale la nivelul tubului digestiv. Organismul nu este capabil sa rupa moleculele foarte mari de grasime sintetice. Se gaseste in alimentele asa zis dietetice. Acest lucru duce la tulburari intestinale grave, crampe si balonare. Olestra poate avea ca efect cancerul pulmonar si de prostata, precum si grave probleme de vedere, afectiunile cardiace si cancerul digestiv. fitbie.com
  Deci dragii mei, aveti grija unde duceti copii de ziua lor si/sau ce le dati sa manance, pentru ca daca inainte nu stiati, acum stiti ca, Hamburgerii, Cartofii Prajiti in Ulei mai ales in Olestra si alte produse fast food, duc la Probleme Mari de Sanatate.

Centrul pentru Stiinte în Interes Public din Washington DC sfatuieste consumatorii sa evite alimentele ce contin olestra.

 Este clar de ce tot se spune, ca Ne Este Importanta o Detoxifiere Naturala a Organismului.

De fapt fiecare dintre noi a auzit, mai ales in ultimii ani de persoane dragi noua, chiar tinere, care au decedat din cauza Cancerului. Oameni pe care ii vazusem cu carteva zile, saptamani sau luni  inainte si atunci Nu Aveau Nimic.
Cand NU Stim DE CE avem O Scuza, dar Cand Cercetari Ies la Iveala si Noi Aflam Ce Ne face Rau, este Bine sa ACTIONAM, sa Dam Vestea mai Departe si Sa-i Salvam pe Cei Dragi.

 Daca stiam  in urma cu cativa ani despre Metoda aceasta de Detoxifiere pe care o urmez, l-as fi salvat pe dragul meu tata, care a decedat din cauza Cancerului la Colon.
 De aceea dragii mei, Atentie la Ce Mancati, uitati-va bine la Etichete cand Cumparati ceva si Nu Uitati, Cereti Sfatul unor Persoane care Au Experienta si care Sunt in Cunsotinta de cauza. Nu Cereti Sfatul Oricui, pentru ca Datul cu Parerea este Gratuit dar pe Noi Nu Ne Ajuta Asta.
 Atunci cand va doare Maseaua mergeti la Stomatolog banuiesc, nu cereti parerea Tamplarului :)!

Sanatate Maxima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu