Bine ai venit!

Bine ai venit pe acet blog, unde voi posta informatii care sa ne poata ajuta pe toti, pentru a fi mai Sanatosi, mai Buni, mai Prosperi, mai Informati.
Castigurile Inteligente pot fi: mai Concentrate, Reale, Unice fata de cele...obisnuite.
Toate Informatiile de aici imi doresc sa ne ajute sa Castigam Inteligent.

duminică, 28 septembrie 2014

Beneficiile Bicarbonatului de Sodiu

...

- Pentru un par usor de pieptanat: 

Se uda parul, iar in pumn unde s-a pus sampon se adauga o lingurita sau doua ( in functie de lungimea parului ) de Bicarbonat de Sodiu, se samponeaza si se lasa sa actioneneze pana la apx un minut, iar apoi se clateste. parul va fi foarte usor de pieptanat si cu volum natural si stralucitor. 

- Controleaza matreata:

Se uda parul si se freaca viguros cu o mana de Bicarbonat de Sodiu, fara sampon si apoi se clateste. daca parul va deveni dupa cateva astfel de spalari uscat, nu va inpacientati, pt ca dupa cateva saptamani scalpul  va produce din nou sebuum lasand parul moale fara matreata.

- Contra Iritatiilor dupa barbierit:

Se tamponeaza Pielea cu Vata inmuiata in o Solutie din o cana de apa si O Lingura de Bicarbonat.

- Contra Intepaturilor de Albine:

O lingurita de Bicarbonat de Sodiu si cateva Picaturi de Apa se formeaza o pasta care se pune pe locul intepaturii.

-  Apa de Gura pentru Gargara Impotriva Mirosului Urat din Gura

O lingurita de Bicarbonat de Sodiu se dizolva in un pahar cu apa si se face gargara, fapt ce va neutraliza mirosul urat si va calma durerile de la eventuale ulceratii ale Gingiei.

- Folosirea ca Antipespirant:

Cu un pamatuf se da la subrat cu maxim o lingurita de pudra de Bicarbonat de Sodiu si in ziua aceea transpiratia nu va mai fi la subrat si nici nu va mirosi a transpiratie. Parfumul puteti sa-l dati in jurul gatului sa mirositi frumos, nu trebuie la subrat...

-  Curatirea si Albirea Dintilor:

Se  pune Bicarbonat de Sodiu pe periuta de dinti, impreuna cu pasta de dinti sau chiar fara si se perie normal Pentru Albirea Dintilor trebuie facut pe perioada mai lunga, cu pauze, in functie de situatie.

- Calmarea Dermatomicozelor ("piciorul atletului" ):

Se face o pasta din o lingurita de Bicarbonat de Sodiu cu 1/2 de Lingurita de Apa si se tamponeaza intre degete, apoi se lasa sa se usuce, iar dupa 15 min. se clateste bine. Inainte de a pune picioarele in pantofi se pudreaza atat soseta cat si pantoful cu Bicarbonat de Sodiu pudra si ciuperca va dispare, ca si mancarimile.

- Calmarea Picioarelor Obosite.:

Se face o baie la picioare cu  un Litru de Apa la patru Lingurite de Bicarbonat de Sodiu.

- Eliminrea Mirosului Neplacut al Incaltamintei:

Puneti in doua sosete Bicarbonat de Sodiu destul ca sa fie in toata soseta un strat si se leaga la capat, ca apoi sa se puna in pantofi peste noapte. Dimineata se scoate si cand se lasa pantofii din picioare se face la fel, pana cand mirosul dispare. Dar ca sa aiba efect, faceti si seara baie la picioare cu solutie de Bicarboinat de Sodiu.

- Scoaterea Petelor de Vin si Grasimi de pe Covoare, Eliminarea Mirosului Neplacut sau Voma bebelusului:

Presarati Bicarbonat de Sodiu pe pete, lasati-le sa absoarba petele apx o ora si apoi se indeparteaza cu aspiratorul.

- Curatarea vaselor din Bucatarie:

Puneti 5 linguri de Bicarbonat de Sodiu in  1/4 din inaltimea oalei/  cratitei si lasati sa fiarba cateva secunde apoi stingeti aragazul si lasati-o peste noapte cu acea solutie, iar dimineata puteti sa o curatati cu restul solutiei si chiar pe fundul oalei presarat Bicarbnonat de Sodiu peste buretele de sarma. La oalele din fonta dupa ce s-a fiert solutia si s-a clatit oala, se da cu putin ulei vegetal in interiorul oalei ca sa faca o pelicula sa nu oxideze.

- Bicarbonatul de Sodiu este ingredientul principal al  Instinctoarelor de Incendiu:

Asa ca puteti stinge orice incendiu de mica amploare ( mai ales cele electrice- unde nu este voie cu lichide ) cu cateva cutii de Bicarbonat de Sodiu.

- Spalarea Fructelor si legumelor: 

Intr-o oala se pune apa rece si cateva linguri de Bicarbonat de Sodiu apoi se adauga fructele sau legumele si se spala. Se poate pune pe un burete putina pudra de Bicarbonat de Sodiu si se curata fructele si legumele. In felul acesta se vor elimina germenii, microbii si Pesticidele ce nu au intrat in acestea.
Faceti proba: - spalati doar cu apa rece O Rosie, iar o alta Rosie ( tot din aceeasi serie si cultura ) o spalati intr-o solutie cu Bicarbonat de Sodiu. Veti simti difeenta la gust.

- Prepararea fasolei:

Puneti o jumatate de Lingurita de Bicarbonat de Sodiu in timp ce fasolea fierbe si veti reduce semnificativ flatulenta :)

- Fragezirea Carnii:

Puneti doua Linguri de Bicarbonat de Sodiu la un litru de apa si puneti peste carnea ce trebuie pregatita lasand-o 2-3 ore in frigider. Va scade nivelul de aciditate al carnii si va fi si mai frageda ( mai ales daca este o carne sanatoasa crescuta natural la tara ). Inainte de preparare clatiti si spalati bine si uscati carnea.

- Eliminarea Mirosului de Peste, carne de Miel, ori a carnii de Burta:

Pestele sau anumita Carne, nu o pot manca multi, pt ca "miroase" a.... nu stiu ce... Pentru asta adaugati doua Linguri de Bicarbonat de Sodiu, la un litru de apa si puneti peste carnea ce trebuie pregatita, lasand-o peste noapte in frigider. Inainte de preparare spalati bine si uscati carnea.Nu va sti ce fel de carne este... ;)

- Eliminarea Mirosului Neplacut de pe Maini:

Dupa curatarea usturoiului, pestelui sau a cepei ramane un miros pe maini. Aceste mirosuri ies daca se frec mainile cu doua lingurite de Bicarbonat de Sodiu.

- Omlete mai pufoase:

La trei oua puneti 1/2 lingurita de Bicarbonat de Sodiu si omleta va fi mai pufoasa. Pentru sanatatea dvs. este indicat sa faceti omleta intr-un vas de ceramica fara sa folositi ulei.

- Eliminarea Mirosului Neplacut din Masina de Spalat Rufe sau Vase:

Puneti jumatate de cana de Bicarbonat de Sodiu in masina de spalat si puneti pe programul cel mai scurt sa faca o spalare fara sa aveti nimic inauntru.

 - Alternativa naturală la chimioterapie si/ sau Tonic Natural - se prepară astfel:

Intr-un litru de apa, se fierbe timp de un minut, coaja unei lamai,apoi se lasa la macerat, de seara pană dimineata.
- în dimineata zilei urmatoare, lichidul se filtreaza.
În acest macerat se stoarce sucul lamaii, se adaugă miere (după gust) şi o lingurita de Bicarbonat de Sodiu .
Bolnavii trebuie sa consume zilnic un litru de limonada preparata în
acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra
preventiv, fiind un tonic pentru intregul organism. 


Sa va fie de folos dragii mei ...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu