Bine ai venit!

Bine ai venit pe acet blog, unde voi posta informatii care sa ne poata ajuta pe toti, pentru a fi mai Sanatosi, mai Buni, mai Prosperi, mai Informati.
Castigurile Inteligente pot fi: mai Concentrate, Reale, Unice fata de cele...obisnuite.
Toate Informatiile de aici imi doresc sa ne ajute sa Castigam Inteligent.

marți, 15 ianuarie 2013

Solutii Naturale Impotriva Bolilor Metabolice si Ajutorul in Prevenirea cancerului

Recomandat de doctorii specialisti in medicina alternativa!

Demonstrat prin studii stintiifice!


Probat pe Mine la Bolile pe care le aveam
( cititi pana la capat ).

Produs Unic  care ajuta in  combaterea bolilor civilizatiei moderne (Stres, Scaderea Imunitatii, *Boli ale Articulatiilor si Oaselor, Depreii, Nevroze, Obezitate, Hipertensiune, Boli Pulmonare, Hepatice, Tulburari de Dinamica Sexuala, e.t.c.).
   *Boli ale Articulatiilor, Oaselor si a Muschilor: - Lumbago, Lombosciatica,  Osteoartrita, Poliartrita Reumatoida, Artrita infectioasa , Guta, Hernie de Disc, Spondiloza Cervicala, Crampe Musculare, Durere de Spate, Reumatism Articular, Spondiloza Anchilozanta, Spondiloza Lombara,Torticolis, Gat Intepenit, Hernie de Disc, Scolioza, etc...
Dar ca sa intelegeti mai bine, o sa va ofer cateva Informatii.


 Studii stiintifice confirma faptul ca Solutiile Naturale (Ne-Medicamentoase ) functioneaza mai bine decat actualele tratamente bazate pe medicamente, chimioterapie... sia alte produse farmaceutice

 Motive clare pentru care Adevaratele Solutii impotriva Cancerului si a bolilor Metabolice sunt ascunse:

 - Tone de medicamente care stau pe munti de bani. Gandeste-te cati bani ai dat la doctor si la Farmacii pana acum, probabil se strang bani frumosi. Faceti un calcul lunar si o sa intelegeti! Doar costurile pe care le dam pe medicamente si la tratamente si alte costuri cu medicii. O Industrie asa mare s-a invatat sa "mulga" de la oameni zi de zi luna de luna Economiile lor pentru Profituri Uriase.

- Medicii buni nu pot lua decizii ( pentru ca nu ii lasa sistemul ) in educarea populatiilor, plus ca "munca patriotica "nu face nimeni. Si nici nu sunt Interesati Medicii sa fie deschisi pentru  Mediul Natural , ca astfel isi pierd ei clientii si ...  isi pierd ...Obiectul Muncii !

- Lupta Concernelor Farmaceutice prin reclame de tot felul si Manipularea Oamenilor si a Pacientilor de a le induce ca Solutiile Naturale nu sunt atat de Eficiente ca Medicamentele lor care ard atat Corpul cat si buzunarul. Altfel ei stiu ca incepe populatia sa inteleaga ceea ce este bine si ce este rau. Atunci ei incep sa piarda teren in fata Produselor Lasate de Natura.

Tratamentele naturale lasate de Natura sunt mult mai eficiente decat chimioterapia, care presupune otravirea organismului pentru distrugerea tuturor celulelor bune si bolnave, in speranta ca se vor reface doar cele bune.

  Acum am sa va dau Cativa Factori care ne Reduc Sanatatea prin Scaderea Imunitatii, a Radicalilor Liberi, Reducand astfel  speranta de viata a oamenilor:

- Toxinele de zi cu zi. Se afla peste tot in jurul noastru:- de la mancarea si bautura plina cu E-uri Nocive  - pana la produsele de curatat locuinta, masina, in poluarea existenta in aer, etc.Ce se intampla? Se otravesc practic celulele responsabile cu producerea celulelor beta, ceea ce agraveaza cancerul sau Bolile Metabolice.

Stresul. Mareste nivelul glucozei din sange, indiferent de cat de bun este regimul tau alimentar. Stresul face ca nivelul de cortizol eliberat sa fie foarte mare, acel hormon de ingrijorare, care ridica tensiunea si determina acea pofta necontrolata de a manca mereu.Vom vedea aici ce ne poate ajuta sa nu ne mai afecteze stresul.

Depresia. Persoanele cu cancer sau Boli Metabolice au cu 400% mai multa depresie clinica decat restul populatiei si cum aceasta influenteaza cancerul si Bolile Metabolice.

Fumatul. Fumatul ( atat Activ cat si "Atentie!" Fumatul Pasiv Indelungat )  este principala cauza a cancerului pulmonar si a deceselor din cauza cancerului, fiind responsabil pentru 90% din cazurile de cancer pulmonar si a altor Boli Metabolice la barbati si 78% la femei. Un raport asupra cancerului in lume arata ca masurile luate impotriva tabagismului ar putea preveni o treime din cazuri.

                                  Traieste Sanatos
 

  •  FARA regimuri alimentare drastice, bazate doar pe legume fara gust, care te infometeaza sau te fac sa poftesti la alte mancaruri
  • FARA terapii care iti mutileaza corpul.
  • FARA sa iei un pumn de medicamente care sa tina in frau toate complicatiile bolilor.
  • FARA tratamente cu efecte devastatoare asupra organismului.
  • FARA drumuri epuizante la spital sau Costuri Masive lasate la Farmacii si la Medici.
  • FARA sa te intrebi obsesiv oare cand cancerul ma va trimite in sala de operatie sau ma va omora..

    Pentru ca EU Personal m-am Vindecat de Lombosciatica, Durerea de Spate si Spondiloza Cervicala ( Boli ce le aveam de peste opt ani), NU mai am Dureri si nici Simtomele Bolii  Nu Mai Exista, am sa va dau cateva Explicatii  si Recomandari mai Jos:

    Daca recunoasteti una din urmatoarele Simtome, ( Important sa Stiti ca Exista Posibilitatea Eliminarii prin o Metoda mai Putin Cunoscuta in Romania ):
    -    inflamarea uneia sau mai multor articulatii;
    -    rigiditate matinala prelungita;
    -    dureri recurente sau sensibilitate dureroasa articulara;
    -    imposibilitatea de a misca normal o articulatie;
    -    inrosirea si caldura locale obiectivate la nivelul unei articulatii;
    -    febra nejustificata, scadere in greutate corporala sau slabiciune asociate cu durerea articulara;     -   Durere la nivelul unei articulatii dupa mobilizare;
    -    Disconfort la nivelul unei articulatii precedand sau in timpul schimbarilor de vreme;                      -    Inflamatia si pierderea flezibilitatii articulatiei;
    -    Nodozitati osoase la articulatiile degetelor;
    -    Sensibilitatea dureroasa este obisnuita. Inrosirea si caldura locala sunt rare;
    -    Durere si inflamare a articulatiilor mici ale mainilor si picioartelor;
    -    Sensibilitate si rigiditate, mai ales dimineata devreme sau dupa perioade de repaus;
    -    Articulatiile afectate sunt umflate si calde in afectarea de debut si in acutizarle ulterioare;
    -    Durere si rigiditate la nivelul unei articulatii, de obicei genunchi, umar, sold, glezna, cot, degetele mainii sau incheietura pumnului.

    Cu Drag si Multa Sanatate!
    Tudor Lalu

    PS: Exista un mic Secret  care este Adevarat si Testat, pe care il voi da doar celor ce ma contacteaza.

Un comentariu: