Bine ai venit!

Bine ai venit pe acet blog, unde voi posta informatii care sa ne poata ajuta pe toti, pentru a fi mai Sanatosi, mai Buni, mai Prosperi, mai Informati.
Castigurile Inteligente pot fi: mai Concentrate, Reale, Unice fata de cele...obisnuite.
Toate Informatiile de aici imi doresc sa ne ajute sa Castigam Inteligent.

sâmbătă, 19 martie 2011

Cum Sa Avem Bani toata Viata, fara sa-i cheltuim pe toti.

 Stabilitatea financiara necesita obiceiuri sanatoase. 
Unul din aspectele importante ale vietii in legatura cu banii este sa Stim Cum Investim Banii pe care ii avem, fara sa fim neaparat mari sau mici investitori.
  Banii pot fi Investiti si in sume mici, chiar foarte mici, in diverse Activitati care sa-ti Ofere acel Venit Pasiv. In afara de acea suma minima pe care e important sa pornesti ca o Investitie, este necesar sa mai investesti ceva, Timp. Timpul tau pe care il investesti impreuna cu o suma mica de bani, dar care in o anumita perioada (iti trebuie sa ai o Autoeducatie de a Avea Rabdare sa ajungi sa Culegi Roadele) te va ajuta sa iti vina Acel Venit Pasiv Toata Viata.
 Astfel vei avea posibilitatea sa Cheltui Bani fara sa te gandesti ca se vor termina. Acel Venit Pasiv Luna de Luna te va ajuta sa Gandesti Altfel.

  Sa tinem Cont de cateva Aspecte:
- a) Fii deschis la nou,Asculta si Actioneaza la orice Informatie pe care o primesti. E posibil ca sa nu se mai iveasca a doua sansa. Daca nu necesita riscuri financiare mari, Daca iti Doresti cu Adevarat sa ai alta pozitie de Stabilitate Financiara, Asculta Informatiile si Actioneaza. Fa pasul si stai pe langa cineva care a reusit si Invata sa faci la fel. Numai asa vom reusi sa ne desprindem de Stadiul actual in care suntem, ca tara, ca familii si ca persoane.

- b) Pune mereu bani deoparte. Nu cheltui toti banii. Asta trebuie să fie prioritatea principala în viata fiecaruia in materie de Finante. Deoarece banii sunt facuti cu greu, tindem atunci cand avem bani sa scapam imediat de ei, sa-i cheltuim, deoarece stim ca au fost facuti cu...greutate. De aceea e important sa ne schimbam modul de gandire referitor la bani. Este o regula pe care e bine sa o aplicam cu totii. Si spune asa: Pune deoparte 10% din venitul tau de fiecare data, intr-un recipient. Puteti pune 1/3 intr-un recipient la care sa nu umblati deloc, 1/3 in alt recipient care sa va foloseasca pentru weekend, concedii si un alt recipient 1/3 pe care sa-i avem ca"tampon" atunci cand avem nevoie, asta insa sa nu cautam des.. acolo.

- c) Controleaz-te cand este vorba sa cheltui bani. Gandeste-te de 3 ori în mod serios daca chiar ai nevoie de asa ceva. Oare nu poti rezolva problema si fara sa cheltui acei bani?

c) Deci, reduce cheltuielile la minimul necesar. Analizeaza si urmareste intr-o luna cumparaturile, punandu-ti pe hartie ce ai fi vrut sa cheltui si ce te-ai abtinut.  Vei fi uimit sa vezi cati bani puteai sa arunci ...din buzunarele tale.

- d) Evita sa faci credit. Datoriile Financiare sunt dintre Formele Cele Mai Moderne de a Ne Subjuga, Rapindu-ne Libertatea.
  Daca imi permite-ti un Sfat. EVITATI orice forma de Imprumut si INVATATI sa Investiti Sume Mici, impreuna cu o parte din Timpul Dv. intr-o forma sau mai multe forme de Venituri Pasive. Multumeste Universului pentru ceea ce ai, pentru sanatate, pentru tot ce a obtinut pana acum Si Doreste-ti mai mult. Intreaba mereu Universul Cum sa ai...ceea ce Iti Doresti si Actioneaza.
  Sa Va Fie de Folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu