Bine ai venit!

Bine ai venit pe acet blog, unde voi posta informatii care sa ne poata ajuta pe toti, pentru a fi mai Sanatosi, mai Buni, mai Prosperi, mai Informati.
Castigurile Inteligente pot fi: mai Concentrate, Reale, Unice fata de cele...obisnuite.
Toate Informatiile de aici imi doresc sa ne ajute sa Castigam Inteligent.

sâmbătă, 19 februarie 2011

Castig Secretul Sanatatii



 “Alimentaţia stă la baza sănătaţii, prin modul în care ştim sau nu să o facem prin prisma raţiunii, şi nu doar a pornirilor, instinctual”.  Asta spune Eugenia Davidasvili, cunoscută azi în întreaga lume ca Djuna (Giuna), s-a născut la 22 iunie 1949, in Georgia. S-a afirmat atât prin eficienţa tratamentelor sale, cât şi prin acurateţea diagnosticelor, testele efectuate la Washington Research Center arătând o acurateţe de 97% în diagnosticare. În  prezent, Djuna deţine o clinică extrem de solicitată în Moscova. Djuna identifică trei categorii mari de alimente, după cum urmează: 1. carne, peşte, zeamă de carne, ouă, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea soarelui (seminţe), vinete.
2. verdeaţa, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grăsimi, ulei vegetal.
3. pâine, paste fainoase, orez, cartofi, zahăr, miere de albine. Pentru curăţirea organismului de substanţele dăunătoare acestuia, introduse în corp prin alimentaţia curentă, trebuie să se ţină seama de câteva reguli uşor de respectat.

Categoria nr. 1 de alimente reprezintă acizii, iar categoria nr. 3 -bazele.
Nu se amestecă la aceeaşi masă alimentele din categoria 1 cu cele din categoria 3. Se pot combina categoria 1 cu categoria 2
sau categoria 2 cu categoria 3.
Diferenţa dintre mesele acide şi cele bazice trebuie să fie de minimum 3 ore.
În curăţirea organismului, lactatele sunt excluse.
Nu se bea apă în timpul mesei, ci abia la o oră după aceasta.
Tot cu o oră mai târziu se pot consumă şi fructe, întrucât ele se digeră mai repede decât restul alimentelor.
Pe lângă alimentele enumerate mai sus, dimineaţa şi seara se consumă câte un căţel de usturoi.
Curăţirea organismului se face, de preferinţă, în luna iunie.                                                                                                                                                                                                          
„Elixirul tinereţii” (indicat în special persoanelor care au probleme legate de inimă şi de circulaţia sângelui)
Se pisează foarte bine 300 g usturoi, într-o piulită de lemn, 200 g din cantitate se scot de la fundul vasului şi se pun într-un borcan de sticlă, împreună cu 200 ml alcool de 90º.
Se închide bine şi se ţine 10 zile la macerat.
Tratamentul va dura 11 zile, cu o jumatate de oră inaintea fiecarei mese, preparatul luandu-se în câte 20 ml lapte rece, după cum urmează:
ziua 1 -2 picături dimineaţa (D), 2 picături la prânz (P), 2 picături la cină (C);ziua 2 -4 D, 5 P, 6 C;ziua 3 -7 D, 8 P, 9 C;ziua 4 -10 D, 11 P, 12 C;ziua 5 -13 D, 14 P, 15 C;ziua 6 -15 D, 14 P, 13 C;ziua 7 -12 D, 11 P, 10 C;ziua 8 -9 D, 8 P, 7 C;ziua 9 -6 D, 5 P, 4 C;ziua 10 -3 D, 2 P, 1 C;ziua 11 -25 D, 25 P, 25 C.                                                                                                               
O reţetă relativ mai simplă se bazează pe amestecul obţinut din 500 g usturoi pisat, cu zeama de la 24 de lămâi. Se pune într-un borcan, se acoperă cu tifon şi se ţine 24 de zile, amestecându-se periodic. Se consumă câte o lingură la o jumătate de pahar cu apă, seara, înainte de culcare.
Curăţirea limfei şi a sângelui:
Dimineaţa, se beau 100 ml de apă rece, în care s-a dizolvat sare amară, atât cât să fie băubilă. Se prepară un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) şi lămâie (200 ml). La o oră după ce s-a băut soluţia de sare amară, se beau 100 ml din sucul respectiv şi 100 ml de apa fiartă şi răcită.
Apoi, aceeaşi cantitate (100 ml suc şi 100 ml apă răcită) se bea la fiecare jumătate de oră, până se termină cantitatea de 2 litri din fiecare.
Tratamentul durează 3 zile, perioadă când nu se mănâncă şi nu se bea nimic altceva.                                                         
Curăţirea ficatului
Timp de 2 zile, se beau câte 5-6 pahare de suc de măr. În a treia zi, bolnavul se culcă la ora 19 pe partea dreaptă, cu o sursă de caldură (perna electrică) sub ficat.
Se prepară un amestec din 3 linguri de ulei de măsline şi 3 linguri zeama de lămâie, care se bea din sfert în sfert de oră, pe durata a circa 2 ore.
Cantitatea totală trebuie să fie de 300 ml ulei de măsline şi 300 ml zeama de lămâie.
A doua zi de dimineaţa se face clismă, care va elimină toate reziduurile de la ficat.                                                                                 
Curăţirea rinichilor (calculi renali)
Pe parcursul unei săptămâni, nu se mănâncă decât pepene verde cu pâine neagră.
În ziua a şaptea, între orele 2 şi 3 (noaptea), se face o baie caldă, cu corpul cufundat în apă până la gât şi se mănâncă pepene verde rece.
După circa o oră, vor fi eliminate pietrele.
Eventual, procedura se repetă după două săptămâni.                                                                                                                               
Curăţirea articulaţiilor de săruri (spondiloza, artrita, poliartrita)
Se fierb 5 g foi de dafin în 300 ml apă, timp de 5 minute, după care se ţin într-un termos, 3-4 ore.
Pe parcursul a 12 ore, se consumă lichidul, luându-se câte o linguriţă.
Tratamentul durează 3 zile, însoţit de alimentaţie de regim, dar o singură dată pe an.
Boli de plămâni (tuberculoza, bronşita etc.)
Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 căpăţâni de usturoi, pisate şi 5 lămâi tocate în maşină, amestec care se lasă 7 zile la macerat.
Se consumă câte 4 linguri, seara, înainte de culcare, înghiţindu-se foarte încet.                                                                                                        
Anexite, fibrom, boli vaginale
Se toacă mărunt ceapă, se pune într-un tifon şi se unge acest tampon cu unt nesărat.
Se introduce în vagin, noaptea. Acelaşi procedeu se poate face cu untură de gâscă.
Scleroza vasculară cerebrală
Se rade mărunt o lămâie şi se amestecă cu măceşe (un pahar), răchiţică (un pahar) şi miere de albine (un pahar). Se iau câte 20-40 g înainte de masă.
De asemenea, aceloraşi bolnavi li se recomandă ceaiul din rădăcina de pătrunjel sau 20 g scoarţă de scoruş fiartă în 0,5 l apă, timp de 2 ore şi băută zilnic, de 2-3 ori câte o lingură.                                                                                                     
Spondiloza (lumbago)
Se aplică la cald frunze de brusturi, cu partea nelucioasă pe locul dureros.
O altă procedură : dintr-un amestec obţinut din ridiche neagră tocată mărunt şi o căpăţână de usturoi pisat, aplicat pe locul respective.
Varice (tromboflebită)
Timp de 20 de zile, se îmbracă piciorul de la coapsă până la talpă cu frunze de varză albă încălzite bine şi unse o seara cu miere, o seară cu alcool de 90s, alternativ.
Se înfăsoară cu prosoape calde şi se doarme în acest fel.                                                                                                                                                        
Hemoroizi
O procedură simplă constă în tăierea unui cartof în fâşii (de forma supozitoarelor! ), care se ung cu ulei şi se ţin în anus cât mai mult.
Acelaşi lucru se poate face cu un căţel de usturoi uns cu salivă şi ţinut pe toată perioada nopţii.
Prostata, impotenta
E recomandabil să se consume mult praz, precum şi ceaiul de ghimpe şi busuioc. Cititi prospectul de pe cutia cu ceaiuri si respectati dozajul.
Dacă boala vine pe fond nervos, se pun circa 750 g gheaţă într-un tifon împăturit în opt şi se leagă. Compresa se ţine un minut la baza creierului, un minut la inimă şi un minut pe organele genitale. Se repetă procedura de 4-5 ori pe zi.
Reumatism
Se pun, într-un borcan de 0,5 l, râme, într-un strat de circa 2-3 cm grosime.
Peste ele se toarnă gaz sau alcool, atât cât să le acopere cu 2 cm şi se ţin la soare 7 zile.
Tratamentul propriu-zis constă în frecţii pe zonele afectate cu gazul (alcoolul) respectiv.
Hipertensiune
În fiecae dimineată se consumă o sfeclă roşie coaptă.
Seara -o salată din sfreclă roşie crudă, usturoi, morcov ras şi ulei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu